Kvinnan bakom - Inför dina ögon

Mija Rooth

Privat är jag:

En bubblande kärlekstönt som älskar att leka med språket. Professionell fotograf samt trebarnsmamma. Älskar havet och att framförallt vistas på västkusten. Driven, beslutsam, kreativ, översocial, bär nästintill alltid ett leende på läpparna. Choklad & musik är livets last.

Hoppas att vi ses på en av mina signeringar framöver.

MijaRooth - LindaBrostrom

Författaren Mija Rooth


Hej, jag är Mija Rooth, en författare som tror på kraften av att måla upp livfulla beskrivningar och berätta engagerande historier. Genom mitt författarskap inbjuder jag er att fördjupa er i människors känslor och relationer, där passionen står i centrum och driver handlingen framåt.


Min fascination har alltid legat i att utforska ämnen som är viktiga för samhället och som ofta är föremål för tabun. Jag är särskilt intresserad av att utforska människors unika och fascinerande livshistorier. Genom att väva in erotik i mina berättelser, skapar jag en dynamisk spänning där känslor som hopp och förtvivlan växlar i en emotionell berg-och-dalbana.


I mitt författarskap lägger jag ofta fokus på att skapa starka kvinnliga karaktärer, vars resor innefattar personlig utveckling och djupa känslor. Genom deras ögon och upplevelser utforskar jag de många nyanserna av mänsklig natur.


Jag ser fram emot att ta er med på en resa genom mina böcker, där ni kommer att upptäcka inspiration, reflektion och en tankeväckande läsupplevelse. Jag ser även fram emot att föra er in i världar där passion och äventyr spelar en central roll och där inga ämnen är för komplexa eller kontroversiella för att utforska på ett mångfacetterat sätt.