Årets gåva!

Ge bort boken du själv vill läsa


Vad ger man till sin bästa vän, mamma, fru - som har allt?

En uppslukande läsupplevelse!

Ge bort en gåva som inbjuder till såväl egentid, återhämtning & njutningsfulla stunder.

INFÖR DINA ÖGON är boken som just nu trendar bland läsare runt om i Sverige. Den här läsupplevelsen vill DU INTE missa!

UTE NU!

INFÖR DINA ÖGON kan köpas hos Adlibris, Bokus, BoD, Akademibokhandeln, Amazon

Detta tycker mina läsare

Läsare-recensioner1
Läsare recensioner

- Elin. W

Inför dina ögon är medryckande, välskriven - med en hög igenkänningsfaktor på många plan. Det händer något hela tiden. Den är omöjlig att sluta läsa när man väl börjat och jag är absolut inte en person som brukar fastna för böcker i vanliga fall. Jag blev både glad, irriterad och uppspelt över karaktärernas sätt att leva sina liv
LÄS DEN!


Några ord från författaren

Vill du dyka rakt in i gastkramande relationsromaner som varvas med het erotik? Då har du kommit rätt! Inför dina ögon är den första delen i en trilogi om den framgångsrika inredningsarkitekten Julia Davis och fastighetspampen Peter Davis. Du som läsare kastas allt som oftast mellan hopp och förtvivlan & utmanas i erotikens tecken.

Baksidetext


Känslosvallande, romantisk och fullkomligt uppslukande.


Den framgångsrika inredningsarkitekten Julia Davis och fastighetspampen Peter Davis lever ett liv som andra bara kan drömma om. Men vad hjälper det när det enda som önskas i livet inte kan köpas för pengar? Ett barn, en egen familj.


Med relationen hängande i en skör tråd och i kampen att få sin högsta dröm uppfylld, tar Julia till okonventionella metoder för att tända den falnande glöden i sitt äktenskap – genom en ny, förbjuden förbindelse med den mystiske James som krydda.


Hur långt skulle du vara beredd att gå för att uppnå din högsta dröm?